DUKE U SHFAQUR

ORARI: 10:00, 14:30

ORARET: 12:00 (3D), 16:50 (3D), 19:00 (2D)

 ORARET: 21:10

VIJNË SË SHPEJTI

OFERTAT TONA

  • My Kids Sunday!
   My Kids Sunday! Çdo të dielë, ora 11:00 Biletë & Popcon vetëm 300L për fëmijët 4-12 v..
  • Studentët në Millennium!
   Çmime fantastike për studentët në Millennium! Paradite 300 Lekë dhe pasdite 400 Lekë. Për të..
  • FOTO ne Millennium
   Perdorni imagjinaten tuaj per te shkrepur foto ne Kinema Millennium.
   F..
  • Karta e Besnikërisë
   Te gjithe miqte Besnike te Kinema Millennium tashme do te shperblehen!
  • E Hëna e Kinemasë
   Tashme prej vitesh Kinema Millennium ka krijuar traditen e Dites se Kinemase ose ndryshe “E H..