Prenoto me telefon

+355 69 7856678

Nje filxhan kafe dhe kepuce te reja veshur

  • Drama 99 Minuta

Prenoto bileta online

Për prenotimet online ju duhet të jeni në kinema të paktën 30 minuta përpara fillimit të filmit.

Se shpejti ne kinema

OFERTAT E MILLENNIUM