Prenoto me telefon

+355 69 7856678

Dashuri dhe Turbulenca

  • 90 Minuta

Prenoto bileta online

Për prenotimet online ju duhet të jeni në kinema të paktën 30 minuta përpara fillimit të filmit.
Bileta të vlefshme për ditën e Hene, 28 Nentor 2022

Se shpejti ne kinema

OFERTAT E MILLENNIUM